INFORMAȚIE
PENTRU
MEDICI

ONCOLOGIE DE PRECIZIE


Medicina de precizie, sau personalizată, poate fi definită drept un model medical, care ia în calcul caracteristicile individuale ale pacientului (profil molecular și genetic, date de imagistică medicală, informații asupra stilului de viață, etc.), cu scopul de a crea strategia terapeutică potrivită, pentru pacientul potrivit, la momentul potrivit.

 

MH GUIDE®

Rapoartele medicale sunt generate cu suportul unui dispozitiv medical pentru diagnostic înregistrat în Europa, (software) MH Guide® (CE-IVD), destinat pentru interpretarea clinică a datelor genomului tumorii pacientului, ca rezultat al secvențierii complete a exomului ADN- ului tumoral.

MH Guide® este asociat cu Dataome® – cea mai mare platformă de tehnologie cloud la nivel mondial (proprietary knowledge base), destinată pentru colectarea, procesarea, integrarea și analiza datelor medicale mondiale structurate și nestructurate, biologice și farmacologice de cea mai înaltă calitate, volum, diversitate, inovație, relevanță, siguranță și utilitate în timp real.

Baza de date Dataome® conține date biomedicale din 26 milioane publicații medicale și științifice, de asemenea date

  • 273 000 interacțiuni medicamentoase
  • 7 000 biomarkeri sau eficiența și siguranța produselor medicamentoase
  • 85 000 variante gene
  • 56 000 medicamente
  • 126 000 studii clinice
  • 270 000 interacțiuni proteice
  • informații farmacovigilență a medicamentelor a mai mult de 9 milioane pacienți și altele

PROFILAREA TUMORILOR SOLIDE

profilarea genetică a tumorilor solide prin secvențiere de generație nouă


Analiza MH Guide® este efectuată în baza datelor obținute în rezultatul secvențierii eșantionului tumoral.

Profilarea comprehensivă a tumorilor solide oferă o oportunitate unică de a identifica tratamentul anticancer, creat doar pentru respectivul pacient, în baza caracteristicilor specifice ale tumorii sale.

MH Guide® WES (secvențierea întregului exom) extinde analiza pentru a include peste 20,000.00 de gene funcționale, partea codificatoare a genomului uman. Adițional informației, ce poate fi obținută cu suportul MH Guide®, această analiză oferă informații referitor la interacțiunea complexă contextuală a mutațiilor individuale, mecanismele bolii, eficiența și siguranța tratamentelor anticancer.


BENEFICIILE APLICĂRII ANALIZEI MH GUIDE PENTRU MEDICAL ONCOLOG

TRATAMENT AJUSTAT

Selecția unui tratament ajustat datorită unui Raport Medical comprehensiv


ELIMINAREA TRATAMENTELOR INUTILE

Prevenirea efectelor adverse severe și a tratamentelor inutile


OPTIMIZAREA DECIZIILOR

Optimizarea deciziilor terapeutice pentru pacienții în stadii avansate ale bolii sau pentru cei care au epuizat posibilitățile de tratamente standard

INFORMAREA

Informarea despre studiile clinice relevante în derulare